Over “Beej Toën”

Idder zien verhaol…auk Toën!

Gepokt en gemazeld is Toon de horeca-man

In april 1979 was het heugelijke moment dat Toon Voeten, in Grubbenvorst en contreien beter bekend als “Toën”, zijn horeca-carrière begon.

Destijds opende hij de deuren van café ’t Stammineke, na de bekende verbouwing doopte hij dit café om tot een van de mooiste in de verre omtrek.

Een plek waar velen van ons goede en mooie herinneringen aan hebben.

Een aantal jaren later waren “In de Witte Dame en Steakhouse Grubbenvorst” aan de beurt, ook daar werd flink verbouwd en een mooie horeca-gelegenheid gerealiseerd voor de hele regio.

Als klapstuk heeft Toon op 1 januari 2019 de Vonkel overgenomen, vanaf dat moment ook wel “Beej Toën” genoemd. Hier zal hij in oprit 2019 zijn 40ste jaar als horeca-man ingaan.

Het is de bedoeling dat de Vonkel wordt gemoderniseerd, zodat de horecagelegenheid wat trendyer wordt en meer bij deze tijd past. Dit zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij de vele toeristen die Grubbenvorst kent, als ook de mensen uit de regio zelf.

Ook komt er meer nadruk te liggen op heerlijk eten à la carte en tevens tapas gerechten voor degene die kleine honger hebben.

Dat neemt niet weg dat alle vaste klanten nog steeds van harte welkom zijn en dat er niets rigoureus voor hen verandert. De mogelijkheden en de zalen blijven nagenoeg hetzelfde. Wat dat betreft blijft de gastvrijheid ook voor de vaste klant hetzelfde.

Lekker aete en drinke…

beej toën!

adres

Venloseweg 11, 5971 CG Grubbenvorst

bellen

077 366 1309

bezoek ons

reserveren

©2019 Alle rechten voorbehouden. 

Contact opnemen

Not readable? Change text. captcha txt