Feestzaal de Vonkel

De Vonkel is een horecaonderneming die sinds 2019 onder de naam “Beej Toën” verder gaat. Er is dan ook een nieuwe uitbater die Toon Voeten heet. In het dialect spreek je zijn naam uit als Toën. Veel gaat er veranderen, maar “de feestzaal van Grubbenvorst” blijft de Vonkel heten.

Feestzaal de Vonkel in Grubbenvorst

Onze feestzalen kunnen tot een grote feestzaal omgetoverd worden voor als u een echt groot feest wil organiseren, maar als u juist naar een kleine ruimte op zoek bent voor bijvoorbeeld een vergadering dan kunnen we de ruimte aanpassen naar behoefte.

Heeft u plannen, maar weet nog niet of de locatie en onze diensten geschikt zijn neem dan contact op of kom gewoon even binnen wandelen. U kunt geheel vrijblijvend uw vragen aan ons stellen. Dus aarzel niet om contact op te nemen.

Feest, receptie of vergadering?

Feestzaal de Vonkel

black-dots

Als u een feest, receptie of vergadering wil plannen in Grubbenvorst dan hebben wij de geschikte locatie voor u. Onze zalen kunnen tot een hele grote zaal omgevormd worden, maar ook in delen. Zodoende kunnen wij de grote van de ruimte aanpassen naar behoefte.

devonkel-oude-logo

welcome

Venloseweg 11, 5971 CG Grubbenvorst

bellen

077 366 1309

bezoek ons

reserveren

©2019 Alle rechten voorbehouden

Contact opnemen

Not readable? Change text. captcha txt