17.00 - 21.00

Dinerkaart

MENU
Bij reserveringen vanaf 10 personen krijgt u een aangepaste kaart of na telefonisch overleg een keuzemenu.

Voorgerechten

Voorgerechten

Beej Toën
13,95
Een 3-tal kleine voorgerechtjes.
Carpaccio
13,50
met truffelmayonaise, rucola, noten en oude kaas.
Tartaar van gerookte zalm
13,95
met tempura garnalen, remouladesaus en zoetzure komkommer.
Salsa van pomodori tomaat
12,95
met burrata, krokante pancetta en een balsamico siroopje.
Loempia's
12,95
gemaakt van brickdeeg met een vulling van kip, kaas en aardappel en een licht pikante mayonaise van harissa.
Gamba's
13,95
gebakken in een knoflook-pesto olie met spaghetti.
Taartje van ricotta en noten
13,75
met gedroogde ham, meloenbolletjes en een frambozendressing.
Romige mosterdsoep
6,95
met spekjes.
Thaise vissoep
7,95
met garnalen en rode mul.
Pomodori tomatensoep
6,50
met basilicumroom.
MENU

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Black angus steak
23,95
250 gram met een stroganoffsaus.
Zacht gegaarde diamanthaas
25,50
met gedroogde ham en een rode wijnsaus.
Kalfsentrecote
23,50
met een romige truffelsaus.
Varkensoester
20,95
met een kruidenjus en gepofte cherry tomaatjes.
Indonesische Rendang
20,50
met kruidige rijst en zoetzuur.
500 gram spareribs
18,95
met een mild, spicy of hot marinade.
Onbeperkt spareribs
23,95
met een mild, spicy of hot marinade.
Beej Toën burger
15,50
225 gram black angus burger met ijsbergsla, cheddar, tomaat, augurk, uienringen en hamburgersaus.
Wrap
18,50
gevuld met spareribvlees, uien, champignons en overbakken met kaas.
Pasta tartufo
18,95
met truffel, champignons, ricotta en rucola.
Op de huid gebakken kabeljauwfilet
23,50
met black tiger garnalen en een dilleroomsaus.
Krokant gebakken scholfilet
22,95
met doperwtenpuree en een witte wijnsaus.

Alle gerechten worden geserveerd met
friet, aardappel en groenten garnituur.

MENU

Ons Paradepaardje

Hot (S)"Toon"

Mixed grill
23,95
sparerib, varkenshaas, kip en black angus steak met kruidenboter.
Royale peppersteak
27,95
300 gram met kruidenboter.
MENU

Menu De Chef

Menu De Chef

3 gangen menu van de chef
36,95
4 gangen menu van de chef
42,95
7 gangen proeverij
48,95
MENU

Tapas

Tapas

Voorgerechtjes
8,95
Hoofdgerechtjes
12,95
Desserts
4,95
MENU

Maaltijdsalades

Maaltijdsalades

Carpaccio van rund
18,95
met truffelmayonaise, noten en oude kaas.
Gerookte zalm en tempura garnalen
18,95
met een pestomayonaise.
Pikante kip
17,50
met champignon, uien, spekjes en een oosterse dressing.
Burrata
17,50
met pomodori tomaat, pancetta en balsamico siroop.

Alle maaltijdsalades worden geserveerd
met friet of brood

MENU

Kindergerechten

Kindergerechten

Frikandel
6,50
met friet, mayonaise en appelmoes.
Kroket
6,50
met friet, mayonaise en appelmoes.
Bitterballen
6,50
met friet, mayonaise en appelmoes.
Sparerib
12,95
met friet, mayonaise en appelmoes.

Voor 10.95 kunnen onze kleine gasten ook een aangepaste portie van onze hoofdgerechten krijgen

MENU

Desserts

Desserts

Grand dessert Beej Toën
8,95
wisselend dessert.
Zomerse tiramisu
7,95
van witte chocolade met mango, passie en aardbeienijs.
Meloensoepje
7,95
met huisgemaakte parfait van citroen.
Kaasplankje
11,95
met vijgenbrood, appelstroop en noten.