17.00 - 21.00

Dinerkaart

MENU
Bij reserveringen vanaf 10 personen krijgt u een aangepaste kaart of na telefonisch overleg een keuzemenu.

Voorgerechten

Voorgerechten

Beej Toën trio
14,50
een 3 tal kleine voorgerechtjes
Trio van asperge
14,95
soep, huisgemaakt kroketje & salade gerookte zalm met geroerbakte asperge
Duo van tonijn en makreelsalade
13,95
met knoflookbrood en rucola
Rundercarpaccio
14,95
met truffelmayonaise, gemarineerde asperge, rucola, oude kaas en noten
Ravioli van spinazie en ricotta
14,50
met een romige kruidensaus, geroerbakte asperge en gamba's
Huisgemaakte kiploempia's
12,95
met pikante atjar en een gele curry mayonaise
Groentequiche
13,95
met gerookte zalm en kruidenkaas
Romige aspergesoep
7,95
met ham en ei
Paprikasoep
6,95
met chorizo
Licht pikante kerriesoep
7,50
met kip en kokos
MENU

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Black angus steak
24,50
250 gram met stroganoff saus en een groentetaartje
Zacht gegaarde kalfshaas
27,95
met asperges en een dragonsaus
Runder bavette met chimichurri
21,95
en een groentetaartje
Varkenshaas medaillons
21,50
met spek, mozzarella, rucola en een paprikasaus
Stoofpot van kip
20,95
met champignons, uien en een licht pikante roomsaus
500 gram spareribs
19,95
met een mild, spicy of hot marinade
Onbeperkt spareribs
24,95
met een mild, spicy of hot marinade
Beej Toën burger
16,50
225 gram black angus burger met ijsbergsla, tomaat, augurk, cheddar, saus en krulfrieten
Wrap
18,95
gevuld met spareribvlees en overbakken met kaas
Asperges met achterham
24,50
met krieltjes, gekookt ei en een blanke botersaus
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
23,95
met een mediterrane saus en groentetaartje
Asperges met zalmfilet
24,50
met krieltjes, gekookt ei en een blanke botersaus
Ravioli van spinazie en ricotta
19,95
met een romige kruidensaus, geroerbakte asperges, rucola en tomaatjes
Asperges met een omelet
23,50
met krieltjes en een blanke botersaus
Asperges als bijlage
7,50
6 stuks met blanke botersaus

Alle gerechten worden geserveerd met
friet, aardappel en groenten garnituur.

MENU

Ons Paradepaardje

Hot (S)"Toon"

Mixed grill
24,50
sparerib, black angus steak, varkenshaas en kippendij met kruidenboter
Surf & Turf
27,95
angus steak (250 gram) met gambastaarten
MENU

Menu De Chef

Menu De Chef

3 gangen menu van de chef
39,95
4 gangen menu van de chef
45,95
7 gangen proeverij
51.50
3 gangen aspergemenu
41,95
Trio van asperge (soep, huisgemaakt kroketje & salade gerookte zalm met geroerbakte asperge), Asperges met achterham of zalmfilet krieltjes, gekookt ei en een blanke botersaus, Verse aardbeien met vanille ijs en romanoff
MENU

Tapas

Tapas

Tapas voorgerecht
8,95
een aangepaste kleinere variant van een voorgerecht naar keuze
Tapas hoofdgerecht
12,95
een aangepaste kleinere variant van een hoofdgerecht naar keuze
Tapas dessert
4,95
een aangepaste kleinere variant van een dessert naar keuze
MENU

Maaltijdsalades

Maaltijdsalades

Carpaccio van rund
18,95
met truffelmayonaise, noten en oude kaas
Gerookte zalm & tempura garnalen
19,50
met asperges en pestomayonaise
Pikante kip
17,50
met champignons, uien en oosterse dressing
Lauwwarme achterham
18,95
met gemarineerde asperges en een mosterdmayonaise

Alle maaltijdsalades worden geserveerd
met friet of brood

MENU

Kindergerechten

Kindergerechten

Frikandel
6,50
met friet en appelmoes
Kroket
6,50
met friet en appelmoes
Bitterballen
6,50
met friet en appelmoes
Sparerib
12,95
met friet en appelmoes

Voor 12.95 kunnen onze kleine gasten ook een aangepaste portie van onze hoofdgerechten krijgen

MENU

Desserts

Desserts

Grand dessert
8,95
"Beej Toën"
Huisgemaakte tiramisu
8,50
van limoncello en honing met aardbeienijs
Verse aardbeien
8,50
met vanille ijs en romanoff
Kaasplankje
11,95
met vijgenbrood, appelstroop en noten